Vegaani-ketoosi-pätkäpaasto?

Vegaani-ketoosi-pätkäpaasto?

Julkaistu: 16.1.2020


Tässä on nyt taas saanut lukea iltapäivälehtien sivuilta mitä erilaisempia juttuja siitä, miten tällä kertaa pääsee elämänsä kuntoon. Niiden pohjalta olen tullut siihen lopputulokseen, että se onnistuu vain ryhtymällä vegaani-ketoosi-pätkäpaastolle.

Pelkkä laihduttaminen ei nimittäin enää nykyään riitä, vaan samalla täytyy pysäyttää ilmaston lämpeneminen, pelastaa planeetta, selvittää lapsuustraumansa sekä syödä kuin aikana, jolloin eliniänodote oli 30 vuoden luokkaa.

Laihduttaa saa vain, jos on lihonut oikeista syistä. Ei suinkaan vääristä syistä. Jos olet lihonut, koska olet syönyt liikaa pullaa, koska pulla maistuu hyvälle ja ajattelit selvitä liikkumalla enemmän ja syömällä vähemmän, niin unohda koko juttu. Ehei!!

Sinun täytyy terveellisten elämäntapojen aloittamisen sijaan kirjautua suljetulle osastolle, jossa terapeutin ja ryhmäistuntojen avulla viimein ymmärrät, että mielestäsi pulla maistuu hyvälle vain, koska isäsi ja äitisi hakkasivat sinua lapsena liian paljon tai liian vähän.

Kaloreita ei myöskään saa laskea, koska sellainen on aivan liian rajoittavaa. Vaan vailla minkäänlaista aikaisempaa toimivaa kokemusta täytyy vain kuunnella kehonsa luonnollisia viestejä. Jos viestit edelleen käskevät syödä pullaa, niin takaisin pakkopaitaan.

Kaiken lisäksi, mikäli kuvittelit pudottavasi painoa, jotta voit loppuvuoden syödä pullaa paremmalla omatunnolla, niin sellainen ei sovi alkuunkaan. Laihduttaa saa vain, jos tulokset ovat pysyviä. Ikuisesti!! Jos on olemassa pienikin mahdollisuus, että lihot joskus vielä uudestaan, niin turha aloittaa ollenkaan.

Sinun täytyy vain ajatella positiivisesti sekä oppia hyväksymään rapakuntosi ja elintasosairausriskisi sellaisena kuin ne ovat.

Markku ”Sensei” Tikka
ProTrainer.fi

 

Laitan jakoon jos tykkäsit!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sensein uutiskirje

Tilaa ilmainen uutiskirje, niin saat kätevästi tiedon uusista blogi-kirjoituksista, nettiartikkeleista ym. oleellisesta mediasisällöstä ja informaatiosta suoraan sähköpostiisi noin pari kertaa kuukaudessa. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita mihinkään ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Seuraa somessa

  • Useammankin kerran etävalmennettava on kysynyt, että MITEN vapaalla tangolla tehtävän lantionnoston aloitusasentoon pääsee? Kas näin se tapahtuu ☝️
#senseitikka #fitnessvalmentaja #pakaratreeni #lantionnosto #näinsetapahtuu
  • Ammattivalmentaja suorittamassa valmentajan ammattitutkintoa ... 12 vuotta ammatikseen valmentamista tuli tässä kuussa täyteen, niin kaipa se on korkea aika saada oikein virallinen pätevyys 😅 VAT-tutkinto on kyllä jo loppusuoralla kun valmistuminen joulukuussa... mutta on tässä sitä kohti jo vuosia tullut töitä tehtyä ja 2016 lokakuusta lähtien opintopolkua taivallettu.
#senseitikka #ammattivalmentaja #urheiluopisto #vierumäki #elinikäinenoppiminen
  • Miksi minulla ei ole nykyistä enempää kilpailevia Classic Bodybuilding valmennettavia? Noin 10 vuotta sitten oli aika, kun melkein kaikki kisavalmennettavani olivat CBB-kisaajia. Vielä 2014 valmensin samana vuonna 5 eri CBB-kilpailijaa.
Huippuvuosi oli 2010, kun CBB-valmennettaviani kisasi kolme keväällä ja kolme syksyllä. Mutta 2014 jälkeen määrä on vaihdellut 1-2 per vuosi, kunnes tänä vuonna ei yhtään.
Olen viimeisen 12 vuoden aikana valmentanut 20 eri henkilöä CBB-kisoihin. Yksittäisiä kilpailuja toki on ollut enemmän kuin tuplasti tuo.
Minun CBB-valmennettavistani 20% eli 4 henkilöä on voittanut eri ikäluokissa yhden tai useamman Suomen Mestaruuden. Tuomas Kuronen (2010-11), Tobias Cunningham (2012), Antton Tammelin (2013) ja Leo Pölkki (2019).
 
Kyseiset 4 henkilöä mukaan lukien CBB-kisaajistani 8 eri henkilöä on ollut mitalisijalla SM-kilpailussa tai kevään Cup-kilpailussa eli 40% kaikista CBB-valmennettavistani.
Määrä nousee, jos mukaan laskettaisiin SM-kilpailun karsinnat. Jonnet ei muista, mutta joskus oli sellaisiakin. Tilastollisesti ajateltuna ei ollenkaan hullummat mahdollisuudet menestyä hyvin, jos tähän talliin tulee.
 
Eikö CBB ole muodissa nykyään? Miksi ei? Kyllä natubodaus on parasta, mitä mies voi tehdä pikkuhousut jalassa. Vai eikö skenessä muistijälki riitä pidemmälle kuin pari vuotta, kun mietitään, että kuka voisi olla pätevä valmentaja hommaan? MINÄ.
 
Ensi vuonna sentään on keväälle tiedossa yksi CBB-kisaaja ja syksylle jo nyt yksi Classic Physique kilpailija. Sen lasken samaan kategoriaan natubodaukseksi kuin CBB, koska erona nyt kuitenkin on käytännössä vain posehousujen malli sekä osa poseerauksista.
Nyt jätkät oikeasti!! Miesten doping-testatut kehonrakennuslajit uuteen nousuun ennen kuin Bikini-mimmit valloittavat koko fitnessurheilun.
 
Oletko kiinnostunut Classic Bodybuilding tai Classic Physique kilpailemisesta seuraavien vuosien aikana? Ota yhteyttä.
 
Markku ”Sensei” Tikka
ProTrainer.fi
 
#sensetitikka #fitnessvalmentaja #classicbodybuilding #suomenfitnessurheilury #naturalbodybuilding
  • Kiitos korona. Viimeinkin voin olla yleisellä paikalla rohkeasti oma itseni. Tämä saattaa tulla osalle teistä isona yllätyksenä, mutta lähipiirini on tiennyt sen jo pitkään. Olen todelliselta identiteetiltäni ninja.
#senseitikka #ninjashaming #maskiselfie #maskisuositus #fuckkorona #ninjaselfie

Yhteistyökumppanit

pakkotoistokymppisali