Kotitreeniohjelmat

Kotitreeniohjelmat

Julkaistu: 25.3.2020


1. YKSILÖLLINEN KOTITREENI
Käytettävissä olevan suppeamman välineistön (leuanvetotanko, vastuskumit, voimistelurenkaat, pienet käsipainot tms.) mukaan rakennettu kotitreeniohjelma kiinteän massan ja lihaskunnon kehittämiseen. Sisältää välineistön monipuolisuuden mukaan yleensä 2-4 eri treeniä sekä ohjeistuksen muuhun HIIT sekä aerobiseen liikuntaan. Välineistön lisäksi treeniohjelman henkilökohtainen yksilöinti treenaajan taustan sekä tavoitteiden mukaan. Tehdään yksilöllisesti kyselylomakkeen ym. perusteella.
HINTA: 70€

2. KOTISALITREENIOHJELMA
Kun ei vielä puhuta täysimääräisestä kuntosalista, mutta välineistö sisältää jo tangon, telineen, penkin ja sitä rataa, niin kyseessä ei ole enää kotitreeni, vaan kotisalitreeni. Sisältää treeniohjelman henkilökohtaisen yksilöinnin käytettävissä olevan kaluston sekä treenaajan taustan ja tavoitteiden mukaan, kuten myös ohjeistuksen muun liikunnan suhteen. Tehdään yksilöllisesti kyselylomakkeen ym. perusteella.
HINTA: 95€

Laitan jakoon jos tykkäsit!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sensein uutiskirje

Tilaa ilmainen uutiskirje, niin saat kätevästi tiedon uusista blogi-kirjoituksista, nettiartikkeleista ym. oleellisesta mediasisällöstä ja informaatiosta suoraan sähköpostiisi noin pari kertaa kuukaudessa. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita mihinkään ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Yhteistyökumppanit

pakkotoistokymppisali