Henkilökuvat

VALMENTAJA
Markku ”Sensei” Tikka

Markku Tikka on ammattivalmentaja, joka ohjaa ja valmentaa tavoitteellisia treenaajia aktiivisista harrastajista aina kilpatasolle asti. Hän on toiminut valmentajana vuodesta 2008 lähtien ja harrastanut itse kuntosalitreeniä jo 23 vuoden ajan.

Olipa tavoitteesi polttaa rasvaa, kasvattaa lihasta tai hankkia lisää voimaa ja parempaa kuntoa tai aerobista suorituskykyä on luvassa ammattitaitoista ja yksilöllistä valmennusta.

Markku Tikka tunnetaan enemmän kehonkoostumuksen muokkaamiseen erikoistuneena valmentajana, mutta myös voiman ja suorituskyvyn valmentamisesta löytyy vahva tietotaito sekä kokemuspohja, niin salitreenaajien, juoksijoiden kuin eri lajien urheilijoidenkin keskuudesta. Omalta kilpataustaltaan hän on Classic Bodybuilding SM-mitalisti, kokenut voimanostaja sekä triathlon-harrastaja.

Markku Tikka on kirjoittanut vuodesta 2009 lähtien useampaan fitness-alan julkaisuun, kuten ProBody, Body-lehti, BodyMag, Bodynews.fi ja nykyään Fitnessurheilija -lehteen. Hänellä on oma Q&A-ketju suositulla Pakkotoisto.com keskusteluforumilla. Hänen kirjoituksiaan on nähty mm. arvostetussa Lihastohtori-blogissa ja Sensein oma blogi löytyy tietenkin myös.

Personal training palvelua on tarjolla Turussa, mutta etävalmennuksessa olevia löytyy ympäri Suomea sekä rajojen ulkopuolelta. Tämän ammattilaisen valmennuksessa et tule pettymään.

Valmennettavia

Pekka W.

Melissa S.

Markus S.

Esko M.

Kisavalmennettavia

Hanna Saario

Tuomas Kuronen

Samu Sinisalo

Iuliia Brovko

Annukka Rautiainen

Sami Ristimäki

Topias Cunningham

Annu Hyökyvaara

Yhteistyökumppanit