Valmennus

Tarjolla aidosti yksilöllistä valmennusta toteutettuna ammattivalmentajan koulutuksella sekä noin 14 vuoden valmennuskokemuksella. Olitpa aktiivinen harrastaja tai kokenut urheilija, niin saamme varmasti aikaan vaatimuksiasi ja tavoitteitasi vastaavan kokonaisuuden.

On-Line Valmennus

Ei mikään yksi-koko-kaikille nettivalmennus, vaan aidosti yksilöllinen ja oikeasti henkilökohtainen etävalmennus. Ammattimaista seurantaa ja aktiivista yhteistyötä painottava valmennus sisältää kaiken tarvittavan:

 • Treeni- ja liikuntaohjelmat
 • Ruokavaliot ja ravintoneuvonta
 • Ohjelmien ammattimainen muokkaus saavutetun tuloksen perusteella
 • Sähköpostitse tapahtuva aktiivinen seuranta
 • Erikseen sovittaessa myös etätapaamiset tai kuntosaliohjaukset

Käytännössä On-Line Valmennus toteutetaan sähköpostilla etävalmennuksena, joten asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä. Valmennuksen alkuun sinulle tehdään ensimmäiset henkilökohtaiset ohjelmasi ja sen jälkeen alkaa annettujen ohjeiden toteuttaminen. Kehitystäsi seurataan viikottaisilla raporteilla ja treeni- / liikuntaohjelmiin sekä ruokavalioon tehdään aina tarvittaessa muutoksia. Yhteydenottojen määrää ei ole rajattu, vaan käytössäsi on valmentajan rajoittamaton tuki.

On-Line Valmennuksen aloittavat ohjelmat suunnitellaan tarkasti kyselyn, ruokapäiväkirjan ja kuntoseurantakuvien perusteella. Valmennussuhde toteutetaan aina tapauskohtaisesti valmennettavan tarpeisiin sopivaksi huomioiden tavoite, vaatimukset ohjelmien suhteen, konsultaatioiden tarve ym. asiaan vaikuttavat yksilölliset ominaisuudet. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin toteutetaan sinun tilanteeseesi paras mahdollinen kokonaisuus.

Hinnat sisältävät alv. 24% Laskutetaan erissä sopimuksen mukaan.

3kk hinta: 165€/kk6kk hinta: 149€/kk12kk hinta: 135€/kkOta yhteyttä ja tilaa


Ravintovalmennus

Mikäli salitreeni ei ole sinun juttusi tai harrastat jotakin lajia, jossa lajitreenit tulevat jo muualta, mutta kuitenkaan kertaluontoinen ruokavalio ei ole riittävä toimenpide, niin suosittelen ravintovalmennusta. Sellaista tilannetta tai urheilulajia ei olekaan, jossa oikeaoppisesta syömisestä suoritustehon ja/tai kehonkoostumuksen optimoimiseksi ei olisi merkittävää hyötyä. Käytännössä ravintovalmennus sisältää:

 • Ruokavaliot ja ravintoneuvonta
 • Ammattimainen muokkaus saavutetun tuloksen perusteella
 • Sähköpostitse tapahtuva aktiivinen seuranta
 • Erikseen sovittaessa myös etätapaamiset

Ravintovalmennuksen aloittava ruokavalio suunnitellaan kyselyn, ruokapäiväkirjan ja kuntoseurantakuvien perusteella ja toimitetaan sähköpostin välityksellä. Kehitystä seurataan viikottaisilla raporteilla ja ruokavalioon tehdään aina tarvittaessa muutoksia. Minä en valmentajana ottaisi juurikaan kantaa treenipuoleen, vaan ruokamäärä sovitetaan liikuntamäärään eikä päinvastoin.

Hinnat sisältävät alv. 24% Laskutetaan erissä sopimuksen mukaan.

3kk hinta: 130€/kk6kk hinta: 120€/kk12kk hinta: 110€/kkOta yhteyttä ja tilaa


Tehovalmennus

Tehovalmennus sisältää treeni- ja ravinto-ohjelmien yms. muokkauksen ja neuvonnan suhteen kaiken mitä On-Line Valmennuskin, mutta tämän lisäksi 1h 20min PT-ohjauksia saman verran kuin valmennussopimuksessa on kuukausia. PT-treenit järjestetään Turussa.

 • Personal Training treenejä: 3kpl/3kk tai 6kpl/6kk tai 12kpl/12kk
 • Treeni- ja liikuntaohjelmat
 • Ruokavaliot ja ravintoneuvonta
 • Ohjelmien ammattimainen muokkaus saavutetun tuloksen perusteella
 • Sähköpostitse tapahtuva aktiivinen seuranta

Tehovalmennuksen aloittavat ohjelmat suunnitellaan tarkasti kyselyn, ruokapäiväkirjan ja kuntoseurantakuvien perusteella ja toimitetaan sähköpostin välityksellä. Kehitystä seurataan viikottaisilla raporteilla sekä PT-treenien yhteydessä. Tilanteen vaatiessa treeni/liikuntaohjelmiin sekä ruokavalioon tehdään tarvittavia muutoksia.

HUOM!  Personal Training -treenit järjestetään Turussa. Ohjatun PT-treenin kesto on 1h 20min poiketen useimpien palveluntarjoajien 60min tapaamisista. Mikäli haluat jo lähtökohtaisesti enemmän PT-treenejä valmennukseesi, niin kysy tarjousta.

Hinnat sisältävät alv. 24% Laskutetaan erissä sopimuksen mukaan.

3kk hinta: 285€/kk6kk hinta: 250€/kk12kk hinta: 225€/kkOta yhteyttä ja tilaa


Body/Fitness-lajien kisavalmennus

Markku Tikka on Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen lisensioitu valmentaja. Kisavalmennus on tarkoitettu erilaisten body/fitness-lajien harrastajille heidän valmistautuessaan kilpailuun. Kisavalmennus toteutetaan ja hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Valmennus sisältää treeni/liikunta-ohjelmien ja ruokavalioiden sekä niiden muokkaamisen lisäksi kaiken muunkin tarvittavan, kuten poseerausharjoitukset tiimin porukalla Turussa, kuntoseurannan, tarkat ohjeet kisaviimeistelyyn sekä edustuspaikan Sensei Teamissa.

Kuvia joistakin MT:n aikaisemmista kisavalmennettavista löytyy Henkilökuvat sivulta.
Kisavalmennuspaikkoja / kilpailu on tarjolla rajoitettu määrä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kisavalmennukseen kuuluvat fysiikkalajit ovat:

 • Classic Bodybuilding
 • Classic Physique
 • Men’s Physique
 • Body Fitness
 • Women’s Physique

Ota yhteyttä ja tilaa


Yhteistyökumppanit

pakkotoistokymppisali