On-Line Valmennus

On-Line Valmennus

Julkaistu: 23.8.2016


Ei mikään yksi-koko-kaikille nettivalmennus, vaan aidosti yksilöllinen ja oikeasti henkilökohtainen etävalmennus. Ammattimaista seurantaa ja aktiivista yhteistyötä painottava valmennus sisältää kaiken tarvittavan:

  • Treeni- ja liikuntaohjelmat
  • Ruokavaliot ja ravintoneuvonta
  • Ohjelmien ammattimainen muokkaus saavutetun tuloksen perusteella
  • Sähköpostitse tapahtuva aktiivinen seuranta
  • Erikseen sovittaessa myös etätapaamiset tai kuntosaliohjaukset

Käytännössä On-Line Valmennus toteutetaan sähköpostilla etävalmennuksena, joten asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä. Valmennuksen alkuun sinulle tehdään ensimmäiset henkilökohtaiset ohjelmasi ja sen jälkeen alkaa annettujen ohjeiden toteuttaminen. Kehitystäsi seurataan viikottaisilla raporteilla ja treeni- / liikuntaohjelmiin sekä ruokavalioon tehdään aina tarvittaessa muutoksia. Yhteydenottojen määrää ei ole rajattu, vaan käytössäsi on valmentajan rajoittamaton tuki.

On-Line Valmennuksen aloittavat ohjelmat suunnitellaan tarkasti kyselykaavakkeen, ruokapäiväkirjan ja kuntoseurantakuvien perusteella. Valmennussuhde toteutetaan aina tapauskohtaisesti valmennettavan tarpeisiin sopivaksi huomioiden tavoite, vaatimukset ohjelmien suhteen, konsultaatioiden tarve ym. asiaan vaikuttavat yksilölliset ominaisuudet. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin toteutetaan sinun tilanteeseesi paras mahdollinen kokonaisuus.

Hinnat sisältävät alv. 24% Laskutetaan erissä sopimuksen mukaan.

Laitan jakoon jos tykkäsit!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sensein uutiskirje

Tilaa ilmainen uutiskirje, niin saat kätevästi tiedon uusista blogi-kirjoituksista, nettiartikkeleista ym. oleellisesta mediasisällöstä ja informaatiosta suoraan sähköpostiisi noin pari kertaa kuukaudessa. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita mihinkään ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Yhteistyökumppanit

pakkotoistokymppisali