On-Line Valmennus

On-Line Valmennus

Julkaistu: 23.8.2016


Ei mikään yksi-koko-kaikille nettivalmennus, vaan aidosti yksilöllinen ja oikeasti henkilökohtainen etävalmennus. Ammattimaista seurantaa ja aktiivista yhteistyötä painottava valmennus sisältää kaiken tarvittavan.

  • Treeniohjelmat ja muun liikunnan ohjeistus
  • Ruokavaliot ja ravintoneuvonta
  • Ohjelmien ammattimainen muokkaus saavutetun tuloksen perusteella
  • Sähköpostitse tapahtuva aktiivinen seuranta
  • Erikseen sovittaessa myös etätapaamiset tai PT-ohjaukset

Käytännössä On-Line Valmennus toteutetaan sähköpostilla etävalmennuksena, joten asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä. Kehitystäsi seurataan viikottaisilla raporteilla ja treeniohjelmiin sekä ruokavalioon tehdään aina tarvittaessa muutoksia. Yhteydenottojen määrää ei ole rajattu, vaan käytössäsi on valmentajan rajoittamaton tuki.

On-Line Valmennuksen aloittavat ohjelmat suunnitellaan tarkasti kyselyn, ruokapäiväkirjan yms. perusteella. Valmennussuhde toteutetaan aina tapauskohtaisesti valmennettavan tarpeisiin sopivaksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin toteutetaan sinun tilanteeseesi paras mahdollinen kokonaisuus.

Hinnat sisältävät alv. 24% 

Laitan jakoon jos tykkäsit!Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email

Sensein uutiskirje

Tilaa ilmainen uutiskirje, niin saat kätevästi tiedon uusista blogi-kirjoituksista, nettiartikkeleista ym. oleellisesta mediasisällöstä ja informaatiosta suoraan sähköpostiisi noin pari kertaa kuukaudessa. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita mihinkään ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Yhteistyökumppanit