Tehovalmennus

Tehovalmennus

Julkaistu: 23.8.2016


Tehovalmennus sisältää treeni- ja ravinto-ohjelmien yms. muokkauksen ja neuvonnan suhteen kaiken mitä On-Line Valmennuskin, mutta tämän lisäksi 1h 20min PT-ohjauksia saman verran kuin valmennussopimuksessa on kuukausia. PT-treenit järjestetään Turussa, Fit Saippua Center.

  • PT-treenejä: 3kpl/3kk tai 6kpl/6kk tai 12kpl/12kk
  • Treeni- ja liikuntaohjelmat
  • Ruokavaliot ja ravintoneuvonta
  • Ohjelmien ammattimainen muokkaus ja päivitykset
  • Sähköpostitse tapahtuva aktiivinen seuranta

Tehovalmennuksen aloittavat ohjelmat suunnitellaan tarkasti kyselyn, ruokapäiväkirjan yms. perusteella ja toimitetaan sähköpostin välityksellä. Kehitystä seurataan viikottaisilla raporteilla sekä PT-treenien yhteydessä. Treeni- ja liikuntaohjelmiin sekä ruokavalioon tehdään aina tarvittaessa muutoksia.

HUOM!  Personal Training järjestetään Fit Saippua Center, Turku. Salimaksu sisältyy hintaan. Ohjatun PT-treenin kesto on 1h 20min poiketen useimpien 60min tapaamisista.

Hinnat sisältävät alv. 24% 

Laitan jakoon jos tykkäsit!Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email

Sensein uutiskirje

Tilaa ilmainen uutiskirje, niin saat kätevästi tiedon uusista blogi-kirjoituksista, nettiartikkeleista ym. oleellisesta mediasisällöstä ja informaatiosta suoraan sähköpostiisi noin pari kertaa kuukaudessa. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita mihinkään ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Yhteistyökumppanit