Tehovalmennus

Tehovalmennus

Julkaistu: 23.8.2016


Tehovalmennus sisältää treeni- ja ravinto-ohjelmien yms. muokkauksen ja neuvonnan suhteen kaiken mitä on-line valmennuskin, mutta tämän lisäksi 1h 20min PT-ohjauksia saman verran kuin valmennussopimuksessa on kuukausia. PT-treenit järjestetään Turussa.

  • Personal Training treenejä: 3kpl/3kk tai 6kpl/6kk tai 12kpl/12kk
  • Treeni- ja liikuntaohjelmat
  • Ruokavaliot ja ravintoneuvonta
  • Ohjelmien ammattimainen muokkaus saavutetun tuloksen perusteella
  • Sähköpostitse tapahtuva aktiivinen seuranta

Tehovalmennuksen aloittavat ohjelmat suunnitellaan tarkasti kyselykaavakkeen, ruokapäiväkirjan ja kuntoseurantakuvien perusteella ja toimitetaan sähköpostin välityksellä. Kehitystä seurataan viikottaisilla raporteilla sekä PT-treenien yhteydessä. Tilanteen vaatiessa treeni/liikuntaohjelmiin sekä ruokavalioon tehdään tarvittavia muutoksia.

HUOM!  Personal Training -treenit järjestetään Turussa. Ohjatun PT-treenin kesto on 1h 20min poiketen useimpien palveluntarjoajien 60min tapaamisista. Mikäli haluat jo lähtökohtaisesti enemmän PT-treenejä valmennukseesi, niin kysy tarjousta.

Hinnat sisältävät alv. 24% Laskutetaan erissä sopimuksen mukaan.

Laitan jakoon jos tykkäsit!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Sensein uutiskirje

Tilaa ilmainen uutiskirje, niin saat kätevästi tiedon uusista blogi-kirjoituksista, nettiartikkeleista ym. oleellisesta mediasisällöstä ja informaatiosta suoraan sähköpostiisi noin pari kertaa kuukaudessa. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita mihinkään ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Yhteistyökumppanit

pakkotoistokymppisali