Sensei Gym: The Making of – Osa 3

Sensei Gym: The Making of – Osa 3

Julkaistu: 20.11.2015


Sensein salin luomistarina jatkuu taas… tähän mennessä ollaan käsitelty kalustosta jo räkki, säädettävä penkki, isompaa ja pienempää tankoa löytyy, prässi/hack/pohje-laite ym. oleellista. Mitä tärkeää vielä puuttuu kokonaisvaltaisesta salitreenistä?

No tietenkin jotain mitä jokaiselta salilta tulisi olla eli ylätalja sekä alatalja. Selälle pystysuuntaisia ja vaakasuuntaisia vetoliikkeitä sekä eristävää suorin käsin ylätaljaa. Ojentajille erilaisia pushdowneja, hauiskääntöjä, reiden loitonnusta ja lähennystä, pakarapotkuja, vatsarutistuksia, face pullia takahartioille… ties mitä kaikkea taljoissa pystyykään tekemään.

Koska taas pyritään tilankäyttö maksimoimaan, niin kyseessä on tietenkin yksi taljalaite, joka on yhdistetty ylätalja sekä alatalja. Lisäksi yksi kriteeri oli, että alataljan penkki on oltava erillinen / irroitettava. Sellaisiakin vastaavia laitteita löytyy, joissa alataljan penkki on kiinteästi kiinni taljan rungossa ja sehän nyt on pelkästään hyvän tilan tuhlaamista, koska ei sen penkin tarvitse aina paikallaan olla.

IMG_4442

Ja tottahan toki taljaan pitää löytyä sitten tankoja ja kahvoja kaikkiin tilanteisiin. Pitkä tanko, lyhyt suora tanko, lyhyt mutkatanko, leveä lapiokahva, hieman kapeampi neutraalin otteen kahva, vielä kapeampi V-kahva, yhden käden kahva… köysikahva kuvasta vielä puuttuu.

käsipainot

Aikaisemmassa osassa mainittiin, että käsipainoja löytyy joka lähtöön väliltä 1kg – 63kg. Tällä kertaa oikein liikkuvan kuvan ja äänen muodossa esittely Sensei Gymin käsipainovalikoimasta ja miten se on rakennettu, jotta saadaan aikaiseksi mahdollisimman laaja skaala käsipainokokoja mainitulta kiloväliltä. Lisäksi videolla esitellään samalla ratkaisu sihen universaaliin ongelmaan, että yleensä käsipainoissa nousu yhdestä koosta seuraavan on liian suuri. Oikein toteutettuna sen ei tarvitse sitä olla…

Laitan jakoon jos tykkäsit!Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email

Sensein uutiskirje

Tilaa ilmainen uutiskirje, niin saat kätevästi tiedon uusista blogi-kirjoituksista, nettiartikkeleista ym. oleellisesta mediasisällöstä ja informaatiosta suoraan sähköpostiisi noin pari kertaa kuukaudessa. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita mihinkään ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Yhteistyökumppanit